Code Meetup den 16-17 maj 2017 - För dig som älskar systemutveckling!


Se till att boka plats på Sveriges kommande största kod-event!
I vår lanseras en helt ny utvecklarkonferens med fokus på nyheter inom mjukvara, digitala trender och innovationer. Varmt välkommen till en mötesplats "för kodare av kodare" där du självklart också träffar oss ifrån Informator! 

Code Meetup kommer att hålla till i det världsledande innovationsklustret inom ICT i Kista – ett område med över 2000 företag som verkar inom information, kommunikation och teknologi. Premiär för konferensen med erkända talare och ett hundratal utbildningssessioner blir den 16-17 maj på Kistamässan i norra Stockholm.

Den digitala utvecklingen fortsätter att snurra snabbt vilket ställer höga krav på både kunskapsutbyten och kompetens. Code Meetup i Kista blir den första konferensen i Skandinavien som fokuserar på utveckling på alla plattformar.

Vi ser fram emot att under hösten och våren kunna presentera mer information om denna konferens, men boka redan idag in datumen 16-17 maj 2017 och platsen Kistamässan.
Mer information finns på codemeetup.se. Missa heller inget av det som är på gång, följ konferensen på Facebook och Twitter. Officiell hashtag för Code Meetup är #Codemeetupse

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.