Informator Remote - utbildning på distans. I realtid.

Informator Remote innebär kostnadseffektiva, tidsbesparande och flexibla utbildningslösningar på distans.
  • Kvalitet
  • Startgaranti
  • Kostnadseffektivt
  • Miljövänligt
  • Nära hem 
Startgaranti
Remotekurser har startgaranti. Det innebär att om du bokat dig kan du alltid räkna med att kursen går av stapeln på utsatt datum. Startgarantin gäller under förutsättning att du deltar på  kursen remote, eller att du är flyttbar till någon av Informators kursorter.

Kvalitet
Genom vår toppmoderna distanslösning kan en utbildning som hålls i Stockholm ta emot deltagare från Göteborg och Malmö. Som distansdeltagare har du full kontakt med elever och lärare i Stockholm via enorma TV-skärmar (den ena streamar live från klassrummet, den andra visar kursledarens presentation), en gemensam mikrofon och IP-telefoni för enskilda samtal med lärare och andra elever. Tack vare tredje generationens teknik från Cisco/Tandberg blir upplevelsen nästan exakt densamma som om du befann sig i samma rum som instruktören.

Miljövänligt & kostnadseffektivt
Med Informators Remote-utbildningar är hotellnätter och resor inte nödvändiga. Det gör din
utbildning till ett både kostnadseffektivt och miljövänligare alternativ.

Nära hem
Informators remotekurser gör det möjligt för dig att gå en eftertraktad utbildning samtidigt som du finns till hands på hemmaplan. Du slipper extra planering, kan hämta barn på skolan och sover i din egen säng.

Hur vet jag att en kurs går remote?
I schemat finns alla remotetillfällen markerade med ett litet (r) vid datumet. Det är också markerat på själva kursbladet. Har du några frågor, ring oss på 08 587 11 610.

Läs mer på vår hemsida 

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill dela med dig av dina åsikter! Tänk på att hålla på "Netiketten" och använda vårdat språk.